28 Ekim 2010 Perşembe

YeNgEç

Başka insanlarla aynı fikirde gibi görünseniz de aslında onların sizinfikirlerinizi öğrenmelerini istemiyorsunuz. Bu bir çelişki. Belki dehaklısınız fakat her şeyin açık ve net olmasını savunan bir insan gibidavranmıyorsunuz. Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çokolumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Daha sakin ve ağırbaşlı olun. Tabiricaizse kendinizi dizginleyin.

Planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Aşırı riskler karşısında duygusal karar vermekten kaçınmanız gerekecek. Duygusal alanda yaşadığınız gelgitler ise sizdeki endişeleri büyütecektir. Biraz geçmişe bağlı kalmadan hareket edebilirsiniz. Zira yaratıcı konularda son derece aktif bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinizi hırpalamaktan kaçınmanızda yarar var.

Sizin temel ihtiyacınız kendi farklılığınızı hissetmek olacaktır. Sıra dışı özelliklerinizi işinizde sergilemek ya da böyle bir işte çalışmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizdeki uyumlu tavırlarınız takdirle karşılanıyor.

Aşk Yaşamı
Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz. O yokken bile davranışlarınızı denetlemeniz, biraz da sizin kuruntunuz olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder