Malzemeler:
Diyet yoğurt
Tatlandırıcı
Diyabetik çilek yada böğürtlen reçeli
Krema yada vanilya
Musli (isteğe göre meyveli olabilir)
Frenk üzümü
Elma
Portakal
Yapılışı:
- Soğuk yoğurdu derin bir kaseye alın, içine biraz vanilya ve tatlandırıcı ekleyerek homojen bir karışım elde edene kadar çırpın.
- Kadeh yada kupun dibine biraz musli koyun, varsa krema torbası yoksa bir kaşık yardımıyla üzerine yoğurttan gezdirin.
- Yoğurdun üzerine dilimlediğiniz meyve parçalarından yada diyabetik reçelden ekleyin..
- Kup tamamen dolana kadar bu işleme devam edin.Servis etmeden önce meyve parçalarıyla yada nane yapraklarıyla süsleyin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder